Rólunk

Egyszer volt, hol nem volt...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kezdeményezés: Nyíregyháza első csomagolásmentes boltja, a Stelázsi. Ez a hely szívünk minden dobbanásával hirdette az ökológiai tudatosság és a helyi közösség erejét. Ahogyan telt az idő, rá kellett döbbennünk, hogy abban a formájában nem fenntartható. Azonban a Stelázsi lényege és szellemisége nem vész el. Az alapelvek közül az egyik marad: a helyi termelők és gyártók támogatása, hiszen ők alkotják városunk szívét és lelkét. 

Egy új kezdet

Mivel a világ egyre inkább az online térbe költözik, úgy döntöttünk, hogy új életet lehelünk a Stelázsi-ba, és egy kis csavarral folytatjuk küldetésünket. De ne egy hagyományos webshopra gondoljatok! A Stelázsiban olyan összeállításokat találtok, amik tökéletes ajándékok lehetnek azoknak, akik a saját dolgozóikat szeretnék meglepni egyedi ajándékokkal vagy helyi finomságokkal, közvetlenül erősítve a saját közösségünket.

Workshop

A praktikus, szép és finom  ajándékok mellett helyi kézművesek, kistermelők saját workshopjait is kínáljuk cégek, közösségek számára. Ezek a workshopok tökéletesen alkalmasak onsite csapatépítésre a cégek saját környezetében. Az onsite csapatépítő workshopok lehetővé teszik, hogy pár órára kiszakadjon a munkahelyi közösség a mókuskerékből és a kollektívát összekovácsolja. Az élmények gazdagok és emlékezetesek, hiszen a résztvevők nem csak új ismereteket szereznek, de egymásról is új dolgokat tudhatnak meg. A workshopok esetében Nyíregyháza és környéke az a terület, ahová kétműveseink vállalják a kiszállást munkanapokon 9:00 és 14:30 között. Itt a minimum létszám 10 a maximum pedig 50 fő.Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az új, izgalmas utazáson!

Webáruház

Fontos tudnod, hogy ez nem egy hagyományos webáruház! A termékek helyi kis termelők, kézművesek által készített termékek, ezért nem állnak százával a polcokon. Megrendelésednél vedd figyelembe, hogy mennyiségtől függően eltarthat akár pár hétig is a gyártásuk. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy a darabszámot minimum 10 és maximum 100 darabban határozzuk meg a csomagok esetében. A kiszállítás személyesen történik Nyíregyházán és környékén, amennyiben ettől eltérő helyre rendelnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Shopping Cart
Scroll to Top